Rådgivning

HACO har gennem årene opbygget væsentlige kompetencer inden for bearbejdning og produktionsoptimering af specielt runde emner. Derfor indgår vi naturligvis gerne i en dialog vedrørende bearbejdning og produktionsoptimering med din virksomhed.

Kontakt os

Stort kendskab til forskellige brancher

Hos HACO har vi igennem tiderne oparbejdet et stort kendskab til forskellige brancher. Vi udfører derfor gerne en bred vifte af opgaver fra simple løsninger til mere komplekse bearbejdningsløsninger og -produkter. Til trods for at vi har været i branchen i mere end 50 år, så er vi langt fra kun forankrede i traditionelle og gamle metoder og teknikker. Vi søger hele tiden at optimere og forny vores løsninger.

Produktionsoptimering, der kan ses på bundlinjen

Det kan betale sig at investere i rådgivning – bogstaveligt talt. Hos HACO er vi fageksperter inden for rådgivning af bearbejdning og produktionsoptimering af større emner, og vi er kompetente i forhold til at tænke forskellige systemer og processer sammen. I samspil med vores kunder og samarbejdspartnere stræber vi altid efter at finde den bedste løsning – både rent økonomisk og kvalitetsmæssigt.

Inden for bearbejdning har vi mange års erfaring, og vi råder over en stor og alsidig maskinpark. Af den grund kan vi også tilbyde en meget bred vifte af opgaver. Vi er desuden fleksible og åbne over for næsten alle typer opgaver inden for opsvejsning af konstruktioner og bearbejdning af runde emner, og vi arbejder med flere forskellige materialetyper.

Lad HACO finde den rette løsning

Hos HACO har vi stor erfaring med rådgivning, og vi tilbyder altid rådgivning til vores kunder. Uanset hvad dine ønsker er inden for særlige emner i specielle materialer, kan vi med al sandsynlighed klare opgaven. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig, og hvad dine muligheder er? Så kontakt os for nærmere information eller for et uforpligtende tilbud.