NDT

Hos HACO tilbyder vi at udføre NDT kontrol af svejsninger på produkter i henhold til kundens krav. Denne test kan være visuel test (VT) eller magnetpulverprøvning (MT). Vi er leveringsdygtige i rådgivning, kvalitets- og sikkerhedskontroller af svejsninger og materiale deformationer.

Kontakt os

NDT-testing

NDT refererer til ”non-destructive testing” og bruges blandt andet til at detektere  og kontrollere, at alle kundekrav er opfyldt. Udviklingen af NDT tog sin begyndelse for mange år tilbage, da der opstod et behov for at kunne kontrollere kvaliteten af svejsesømme og materiale beskaffenhed. NDT-teknikker bruges bla. til at teste kvalitet og sikkerhed igennem hele produktcyklussen – fra produktion og installation til drift og vedligeholdelse.

NDT udført af egne NDT-inspektører og operatører

HACO har egen NDT-inspektør (Level II), som udfører VT og MT i henhold til EN9712. Vores NDT-inspektører hjælper gerne med at finde den bedst egnede metode, som både tilgodeser vores kunders krav og os.

HACO bruger sine maskinoperatører til at udføre VT test af bearbejdede områder. Operatørerne gennemgår en årlig synstest, som skal bestås for at kunne udføre disse test.

Der er ligeledes tilknyttet en ekstern NDT-inspektør (Level III) til virksomheden, hvis kravet er en mere dybdegående undersøgelse (Ultralyd) eller der skal udføres synstest eller godkendes procedurer for VT og MT test.

HACO – kvalitet og sikkerhed i højsædet

Sidder du med spørgsmål til vores svejsearbejde, certificeringer, eller ønsker du at høre nærmere om, hvilke NDT-metoder vi benytter, er du mere end velkommen til at kontakte os.